Προφίλ

Προφίλ

Το μεταφραστικό γραφείο 7polyglot αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας μεταφραστικών, διερμηνευτικών, εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για Έλληνες και Αλλοδαπούς. Ο στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας αξιόπιστη, ποιοτική και έγκαιρη εξυπηρέτηση, χαμηλό κόστος και αποτελεσματική στήριξη.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες που απασχολούνται στο μεταφραστικό γραφείο επιλέγονται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια προς την κατάρτιση, την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρία μας.

Στο μεταφραστικό γραφείο 7polyglot πιστεύουμε πως ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την εγκυρότητα των μεταφρασμένων, την επιμέλεια κειμένων και των μαθημάτων, που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είναι να πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που κατάγονται από τις ίδιες χώρες για τις οποίες κάνουν τη μετάφραση ή την εκπαίδευση.

Η άψογη συνεργασία και επαγγελματισμό είναι το βασικό στοιχείο που διέπει το επίπεδο της επιτυχίας μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιλέξτε ΑρχείοΑνέβασμα αρχείου

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε
πρώτοι για οτιδήποτε νέο μας.

7Polyglot Translations © 2020. All rights reserved.
Designed by ArtAbout.